Om Global Partner

Global Partner er en konsulentvirksomhed fra 1998 opstartet af Elsebeth Fogh.

Providing human knowledge

Om Global Partner

Global Partner er en konsulentvirksomhed fra 1998 opstartet af Elsebeth Fogh. Hun har arbejdet inden for konsulentbranchen i mange år, bl.a. som managementkonsulent i Adecco med virke som headhunter. I 2001 begyndte firmaet at beskæftige sig i oliebranchen, som vi stadig gør den dag i dag, hvor vi udlejer tekniske konsulenter. 

Vi matcher hurtigt og effektivt dit projekt med de rigtige kompetencer, så du får bedst mulig værdi ud af din investering. Du får adgang til vores ekspertise og netværk af topkvalificerede selvstændige konsulenter og specialister.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde eller tilbud og forhøre dig, om vi har egnede emner, der matcher dine behov.

Kontor i dejlige omgivelser

Vores kontor er beliggende i Kerteminde på Fyn.

Coaching

Elsebeth Fogh har i flere år været en af Danmarks højst internationalt certificerede coaches. Se Elsebeth Foghs hjemmeside her.

Siden 1998

Global Partner blev i 1998 opstartet af Elsebeth Fogh, hvor vi udlejer tekniske konsulenter inden for alle faggrupper i industrien. 

Kontakt os for at høre mere

Hvis du ønsker at være konsulent hos os, er du velkommen til at maile os et link til dit opdaterede CV på LinkedIn. Send dit CV her.

Som kunde er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.